Pilates per EMBARASSADES i ADULTS

El mètode Pilates consisteix en una sèrie d’exercicis que ens permeten mantenir la musculatura tonificada i elongada, ja que es realitza un treball muscular global donant importància a la correcció postural.

Pilates té diferents objectius com poden ser: corregir males postures, mantenir la musculatura amb un bon to, flexibilitat, com a base per realitzar altres esports o per a la preparació i recuperació del part, per evitar la distensió del abdomen o pèrdues d’orina causades per la flacidez del sòl pèlvic…

Pilates

 

IOGA kids

IOGA KIDS, un nou projecte a Kangurs. Activitat dirigida per Susana, instructora de ioga.

És un projecte innovador basat en el ioga amb activitats creatives i divertides per nens i famílies.

Un espai  on jugar i divertir-se a la vegada que ajudarà al nen a augmentar i millorar les seves habilitats i capacitats i l’ajudarà a tenir un millor desenvolupament i coneixement d’ ell mateix, treballar les seves emocions i sobretot un espai on sentir-se segur, valorat, animat i creatiu.

ioga-kids-mataro-kangurs

Són activitats en les que es treballa entre altres coses, la coordinació, l’equilibri, la lateralitat, la consciència del cos ( orientació espacial), la flexibilitat, la concentració i la memòria, el desenvolupament de les capacitats motores, una consciència individual i de grup, aprendre a connectar amb les seves emocions i sentiments i poder expressar-los de manera natural i aprendre a relaxar-se.

ioga-nenes-kangurs-mataro

Els nens no necessiten i no practiquen ioga de la mateixa manera que els adults. Tot i així, és meravellós que obtinguin una base positiva amb el ioga en el principi de la seva vida i que puguin beneficiar-se d’ un programa de ioga adaptat a les seves necessitats i capacitats.

ioga-nenes-mataro-kangurs

“La ment d’un nen no és un got per omplir sinó una llum per encendre.” Plutarco.

 

IOGA Kundalini – adults

 

Ioga amb nadons

Un espai on la mare podrà centrar-se en la recuperació i manteniment del seu cosen companyia del nadó. On junts podran relaxar-se, trobar-se, sentir-se i relacionar-se en un ambient de calma i tranquil•litat que els proporcionarà la seguretat, el vincle i la confiança idònia per créixer.

cors

Beneficis:

  • Tonifica els músculs i les zones més afectades pel part; la pelvis i la zona abdominal.
  • La mare guanya elasticitat, tonificació i oxigenació del cos a través de la consciència corporal
  • Proporciona un espai per compartir una experiència amb al nadó i altres mares.
  • Reforça el vincle matern filial.
  • Aporta tranquil•litat i calma al nadó, a través de la relaxació, el contacte, el sentir i el respirar.
  • Millora el son del nadó.
  • Equilibra el sistema nerviós, alliberant estres i tensions produint una sensació de pau, tranquil•litat i energia..
  • Ajuda a mantenir un bon estat d’ànim i una sensació de benestar.