30juny
2015
0
IGOA KIDS! Nou projecte a kangurs!!

IGOA KIDS! Nou projecte a kangurs!!

Comencem un nou projecte a Kangurs, YOGA KIDS, amb Susana Pérez, instructora de ioga.

És un projecte innovador basat en el ioga amb activitats creatives i divertides per nens i famílies. Un espai  on jugar i divertir-se a la vegada que ajudarà al nen a augmentar i millorar les seves habilitats i capacitats i l’ ajudarà a tenir un millor desenvolupament i coneixement d’ ell mateix, treballar les seves emocions i sobretot un espai on sentir-se segur, valorat, animat i creatiu.

Són activitats en les que es treballa entre altres coses, la coordinació, l’ equilibri, la lateralitat, la consciència del cos (orientació espacial), la flexibilitat, la concentració i la memòria, el desenvolupament de les capacitats motores, una consciència individual i de grup, aprendre a connectar amb les seves emocions i sentiments i poder expressar-los de manera natural i aprendre a relaxar-se.

Els nens no necessiten i no practiquen ioga de la mateixa manera que els adults. Tot i així, és meravellós que obtinguin una base positiva amb el ioga en el principi de la seva vida i que puguin beneficiar-se d’ un programa de ioga adaptat a les seves necessitats i capacitats.

Si vols venir a provar una classe gratuïta de YOGA KIDS, el proper dilluns 6 de Juliol farem una sessió!! Vine!! Ens ho passarem pipa!

Apuntat per aquesta sessió a info@kangurs.com o bé, trucant al 645.363.727 (Susana)

“La ment d’ un nen no és un got per omplir sinó una llum per encendre.” Plutarco.

error: Content is protected !!