25nov.
2015
0

NOU SERVEI A KANGURS!! Espai de suport familiar!! Nadons de 4 a 36 mesos

Espai de suport familiar

L’espai de suport familiar a kangurs, es desenvolupa en un espai molt acollidor i condicionat pels més petits (nadons a partir de 4 mesos). Un espai d’acollida i acompanyament on vetllem per les necessitats dels infants i per les necessitats de conciliació laboral i personal de les famílies.

IMG_1942

Disposem de diferents espais condicionats segons les diferents necessitats:

centre-suport-familar-kangurs-jocsEspai d’higiene adaptat per ells, amb canviador, WC per petits, orinals, piques de diferents mides, miralls… tot a la seva alçada.

Espai diàfan: sala on fem psicomotricitat, juguem, escoltem música, gategem, experimentem, ens divertim, creixem, fem joc lliure…

Espai menjador: condicionat amb taules i cadires petites, trones, nevera, microones…

centre-suport-familar-kangurs-mataro

Espai dormitori: amb bressols, màrfegues, coixins,…

Espai de jocs: amb joguines sensorials, panera els tresors, mantes de joc, tenim un gran ventall de joguines per les diferents edats…

Degut a la demanda per part dels pares, kangurs ha demanat la llicència per poder acollir a nadons, i per tant, establir-nos com a Centre de Suport Familiar.

Què és un Centre de Suport Familiar?

És un recurd adreçat a les famílies que tenen dificultats per conciliar la seva vida laboral amb la cura dels seus fills i filles. Els centres de suport familiars ofereixen serveis d’acollida a infants a partir de 4 mesos,amb horaris i preus flexibles per tal d’adaptar-se al màxim a les necessitats particulars de cada família.

centre-suport-familar-kangurs-nadons
L’objectiu general és facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, oferint els nostres serveis al llarg de tot l’any amb un ampli horari que s’adapti a les necessitats específiques de l’entorn.

Els objectius dels Centres de Suport Familiar són els següents:

1. Facilitar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal.
2. Assegurar el benestar del infants i la satisfacció de totes les seves necessitats durant el temps d’estada al centre.
3. Treballar amb un projecte educatiu i de funcionament basat en el joc.

Horari: de 8.30h a 13:30h i de 15:30h a 20h.

Si alguna família necessita un horari més extens, només cal que ens ho demani.  

PER TAL DE DONAR UNA BONA ATENCIÓ ALS INFANTS, caldrà avisar al centre abans de portar al nen/a.

error: Content is protected !!