15gen.
2015
0

Per què no t’has de preocupar si el teu fill és l’últim a la seva classe?

Avui navegant per internet, he trobat un article d’una mestra que ens parla de l’aprenentatge dels infants, i he pensat que seria interessant compartir-ho amb tots vosaltres.

Jo personalment, estic totalment d’acord amb el que diu, ja que, jo era molt dolenta amb les lletres… tenia poca capacitat de retenció, de concentració… però era molt bona en dibuix, expressió corporal, matemàtiques… Me mare sempre em va ensenyar a ser constant, a tenir paciència… i tot i que era dolenta per les lletres, amb la meva constància, vaig treure’m una carrera i dos màsters.

Així doncs, papis, no us preocupeu si els vostres fills no són bons en tot.

Amb esforç i dedicació, poden aconseguir els mateixos objectius que la resta. 

Aquí teniu l’enllaç a l’article: 

http://familias.com/ser%20padres/por-que-no-debes-preocuparte-si-tu-hijo-es-el-ultimo-de-la-clase

#educació #mataró #kangurs #maresme #infants #primaria

error: Content is protected !!