ocell_1

          Kangurs Espai familiar, docent i lúdic, és una entitat educativa amb la seu central a Mataró, especialitzada en la gestió integral de serveis per a l’educació, en l’etapa d’educació infantil i primària, dins l’horari escolar i extraescolar, amb un llarg recorregut i experiència organitzant extraescolars, menjador, casals, cura i higiene d’infants de 4 a 36 mesos i tota mena d’activitats infantils en temps de lleure. Totes les nostres activitats estan definides dins d’un marc educatiu i es basen en uns principis pedagògics.

 

 

 

Els nostres espais

Docent

Espai de reforç escolar dedicat a fer els deures  per alumnes de primària, secundària, batxillerat i universitat tècniques d’estudi, logopèdia, psicologia, anglès per infants i adults, etc.

Lúdic

Casals durant les vacances escolars, racó de jocs, festes d’aniversari, extraescolar de dansa, teatre, multiesports, expressió corporal, llenguatge, matemàtiques, idiomes, música, tallers i manualitats.

Nadons

Espai de criança, de massatge infantil, psicomotricitat, tallers i xerrades, en família, per nadons…

Esdeveniments

Organitzem extraescolars, menjadors, casals i tota mena d’activitats infantils en temps de lleure per a escoles i fem animació infantil en diversos esdeveniments.

.